W Łowiczu mamy sprawdzone receptury na Twoje ulubione dżemy: z kawałkami owoców, intensywne w smaku.
Robimy je przecież od 50 lat!
Dżem jagodowy o obniżonej zawartości cukrów pasteryzowany
jagody (35%), woda, cukier, substancja żelująca - pektyny, substancja zagęszczająca - guma guar, regulatory kwasowości - kwas cytrynowy i cytryniany sodu, Sporządzono z 35 g owoców na 100 g produktu
w 100 g produktu: | |
---|---|
energia | 604 kJ/142 kcal |
tłuszcz | <0,5 g |
w tym kwasy nasycone | <0,1 g |
węglowodany | 34 g |
w tym cukry | 34 g |
białko | <0,5 g |
sól | 0 g |
Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400kJ/2000kcal).
Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Agros Nova Sp. z o.o. Sp. k.
al. Stanów Zjednoczonych 61A
04-028 Warszawa
280 g